luni, 4 februarie 2008

Need for Speed: Pro Street

Photobucket

Need for Speed™ ProSteet , este ultima creatie in materie de simulatoare auto de la EA. Nu este spectaculos din punct de vedere grafic, si nici nu aduce cine stie ce noutati, insa probabil ca era momentul sa avem si altceva in afara de Underground
Este o marie cu alta palarie. Acum nu iti apare semaforu in fata ca sa stii cand pornesti, iar daca pornesti cu turatii prea mari nu mai beneficiezi de cuplul maxim (zona galbena din turometru). Am avut probleme la viraje pana mi-am luat un m3. Ma ajuta mult la drag-uri. La competitiile ce iti cer sa te ridici cu masina pe rotile din spate trebuie sa iti cumperi o masina cu tractiune spate; nu una cu tractiune fata sau cu tractiune integrala, spre exemplu subaru impreza, mitsubishi evo, etc.) Modifici motorul si il imbunatatesti cat poti de mult sa ai un cuplu maxim destul de bun si in jur de 800bhp. Mai departe depinde de skillu tau la burnout inainte de cursa. Iti trebuie masina puternica si cat de cat modificata pentru drag.
Photobucket
La viteze mari controlul se face din ce in ce mai greu, si in sfarsit, te vezi nevoit sa franezi inainte de o curba pentru ca nu poti vira. NOS-ul il poti folosi de 2-3 ori pe timpul unei curse, mai mult nu.
Modelul damage este destul de realist cu toate ca nu a fost retusat indeajuns.
Engine Noise-ul este foarte bine realizat. Va recomand sa inchideti muzica din cursa si sa setati engine noise level la 100% pentru un realism complet - se aude si cutia de viteze cum injura cand uiti sa apesi ambreiaju' la schimbarea treptei de viteza.
In ProStreet au introdus multe elemente noi si in acelasi timp se vad reale imbunatatiri ale gameplay-ului.
Photobucket
Gama de masini este impresionanta si mai mult decat satisfacatoare. Cei de la Nissan au facut foarte bine promovandu-si viitorul Skyline in cel mai bun joc tuning-related, mai ales ca GT-R ul a fost intotdeauna "vedeta" si unul din punctele de atractie ale NFS-ului.
Evil Arts a facut jocul mult mai complicat de data aceasta trasformandu-l chiar intr-un simulator auto realistic ...au vrut sa faca o schimbare dar au dat cu batu'n balta....

2 comentarii:

player spunea...

NFS pro street...o mare dezamagire; cred ca a dezamagit pe majoritatea gamerilor...intr-un singur cuvant: SUCKS. Poate ne vor uimi EA cu viitorul NFS (daca va mai fi unul)

Unknown spunea...

dak la urmarul NFS vor progresa cei de la EA la fel du mult k la acesta... cred k mai bine ma inpushk decat sa il jok :-&